• 12%
  • Også anbefalt av Madama Pourtier
  • korken havna midt på plattingen. Elendig utskytning. Sa mer fupp enn popp
  • fin farge på vinen, litt blek, men litt i retning av tutti frutti
  • etiketten har fin rosa farge den også
  • lukter søtere mot tutti frutti, blomsteraktig jasmin (hvis ikke jasmin er en blomst da)
  • kanskje den ikke lukter så mye, siden vi er så usikre.
  • Kan ane lukten av kald gammel hårføner. Den leser vi sjelden om i vinlitteraturen.
  • smaken er mer fruktig enn lukten.
  • sistemann lukter ingenting
  • denne var klart bedre enn cremanten fra samme produsent.
  • Denne angriper tunga, så den blir tørr ruglete fløyel – tunga altså
  • Treffer fremste halvdel av tunga
  • ettersmaken er besk bakpå tunga da
  • her lover ihvertfall ikke lukten mer enn vinen kan holde, her gir smaken mer enn lukta
  • Nå leverer panelet god innsikt, dette er podkast-kvalitet
  • vi gruer oss til denne blir varm, bør definitivt stå på is.
  • Vinen gjør ostepoppen veldig god, milde Zaccarias så godt det ble med ostepop etter denne vinen
  • vinen er veldig bitter i ettersmaken, nesten litt plantevernmiddel
  • sitronskall i ettersmaken eller grapefrukt
  • ostepop fremhevet søtheten i vinen på en fin måte
  • Det er mye bobler som gir gode neseraper
  • selv om den er veldig fin, kommer den nok ikke på kjøp-igjen-lista
  • er den elegant, eller smaker den bare lite?
  • her er det ingen sterke smaker og lukter, det er som alle smakene og luktene er skrudd med på volume 2
  • saltvann og røde bær lukt
  • lukter mer frukt når den blir varm
  • får litt cremant-preg når den varmere
  • Begynner lett og søtt og avslutter bittert, eller beskt da, alt etter som hvem du spør
  • drikkes nesten litt på trass når den ble temperert.
  • denne kan du sende med ungene uten å bekymre deg for at de tillegger seg usunne alkoholvaner.
  • ikke bælmbar
  • hadde satt pris på isbiter til denne. Muligens laget for fløyte-glass.