• 14%
  • Dette er en lagringsvin som vi ikke har lagret
  • Vi har lagret en til som vi skal smake om noen år
  • men vi har luftet den da… Herregud så pretensiøst
  • kjøpt inn på Bekkestua, det er ganske råflott, er det ikke det da
  • skulle lufte i en halvtime, vi satt utålmodig og tellte ned
  • kjempemørk, ser ingenting gjennom den, sveisebriller liksom
  • vi tror vi ser at den har høy alkohol
  • det diskuteres om dette er punke- eller cowboy-vin
  • overveldende, men litt søtlig lukt
  • lukter støv ogleire som bordeux
  • lukter eik og lær og bær og tobakk
  • har ikke det dyttet som bordeux har
  • lettere enn foventet, men mer smak bak på tunga
  • stram smak av røde bær
  • fremstår tørr
  • tobakks-solbær
  • liten knert i utgangen
  • inviterer til drikke mye av, men helt ubælmbar
  • bra studentvin, for den smaker så mye at man drikker den smått
  • vann til er lurt
  • ikke julekrydder
  • ostepop gjorde ikke noe med denne vinen
  • men vinen får ettersmaken av ostepop til å virke mer eksklusiv
  • veldig rødvinete rødvin, typisk rødvin-rødvin
  • er nok god med noe attåt, en entrecote eller no’
  • litt kantete, det blir spennende å se om den blir mykere etter noen år til i lagring
  • kjenner ikke plommer og vanilje
  • det fryktes at ostepopen kanskje dreper eventuelle vanilje-smaker
  • hvis man holder den lenge i munnen så legger den igjen et belegg av tobakk-lær
  • men serriøst! Når vi lukter på den tomme karaffelen så lukter den vanilje. Hvordan skjedde dette?
  • Dette var en god vin